Font Hero

Ako tražite riješenje kako da dodate razne fontove na vašu webstranicu, upravo je stiglo jedno super riješenje. Vrlo jednostavno za koristiti i ne zahtjeva nikakvo tehničko znanje kodiranja.

FontHero je plugin koji olakšava korištenje google fontova na webstranici. Prednost toga je da se fontovi nalaze lokalno na vašem serveru tako da nema potrebe spajati se na Google Font CDN. Nema učitavanja sa eksternih servera, sve se nalazi na vašem hostingu.

Plugin ima vlastitu kolekciju fontova koje možete učitati jednim klikom ili uploadati svaki font zasebno ako vam ne odgovaraju ponuđeni. Zašto je to super, zato jer točno učitate font koji vam treba i točno odabrane debljine. Ako koristite debljinu 300 i 600, nema potrebe da se učitava veličina 100, 200, 400, 500, 700, 800, 900... webstranica se brže učitava i nema bloata.

Koje su značajke FontHero pluginla

  • Odlično grafičko sučelje - bez ikakvih tehničkih vještina možete učitati bilo koji font želite, možete odabrati pakete fontova i s jednim klikom ih učitati.
  • GDPR sukladnost - od nedavno korištenje Google Fonts CDN-a je kršenje GDPR-a jer se neki podaci o posjetitelju šalju van EU, sad su fontovi lokalno hostani i nema tog problema.
  • Upravljanje fontovima - jednostavno skinete woff2 datoteku i uploadate ju preko FontHero sučelja. sami birate što želite uploadati
  • Variabilni fontovi - ima podršku za varijabilne fontove
  • Backend Bloat - plugin se nalazi u podizborniku Alati, tako da ne smeta na glavnom izborniku. I tako je to "hit and run" plugin, jednom postaviš i više ne diraš
  • Tema - sam plugin ima dark / light temu
  • Parovi fontova - plugin ima hrpu već predefiniranih fontova s tri različite grupacije, samo odaberite što vam se dopada
  • Fino podešavanje - svaki font se može na fino podesiti, debiljina, stil, preload
  • Kompatibilnost - plugin podržava Woff, Woff2 i TTF datoteke

Integracija

Super stvar je što ovaj plugin radi sa svim builderima i sa svim temama. Nema nekakvih limitacija. Radi u Oxygen builderu, Bricks builderu, Gutenberg, s bilo kojom temom... super jednostavno.

Sami kontrolirate koji veličine fontova se učitavaju. Ručno postavljanje fontova na stranici može biti muka pogotovo ako niste to već radili. Bez ikakvog tehničkog znanja, pomoću ovog dodatka možete brzo dodati samostalne, statične i promjenjive fontove na svoju WordPress stranicu.

Font Hero

Ovaj dodatak pruža nekoliko dobro izrađenih parova fontova koji mogu unaprijediti vašu web stranicu na višu razinu. Ako vam se ne dopadaju, možete sami kreirati svoje.

FontHero pairing

Postavke plugina FontHero

Postavke plugina FontHero
cross