Izrada jednostavnih "one page" web stranica

Kada je u pitanju dizajn web stranice, jednostavnost je često ključ. Shvaćamo da bi web stranica trebala biti intuitivna i laka za navigaciju, stoga su sve naše web stranice dizajnirane imajući na umu minimalizam. Naši dizajni uključuju strateški postavljene gumbe s pozivom na akciju, jasne vizualne prikaze i zanimljiv tekst za koji je dokazano da potiče posjetitelje na akciju. Osim toga, osiguravamo da je svaka izrađena web stranica optimizirana za mobilne uređaje - što potencijalnim kupcima ili klijentima olakšava brzo i jednostavno pronalaženje onoga što traže na bilo kojem uređaju.

Vaša nova jednostavna web stranica dizajnirana je imajući na umu najbolju praksu SEO-a kako bi vas potencijalni kupci lakše pronašli na mreži i bili sigurni da se ističete u odnosu na svoju konkurenciju. Javite nam se danas ako ste zainteresirani da izradimo web stranicu za vašu tvrtku - rado ćemo vam pomoći!

IZRADA WEB STRANICA VEĆ OD
500.00€

U cijeni je:

  • izrada stranica, migracija, indeksiranje
  • tjedni backup
  • hosting godinu dana (50€)
  • osnovno održavanje (200€)
  • sve licence plugina i modula (500€+)
JAVITE SE

Što je jednostavna one page stranica?

Web stranica s jednom stranicom sve je popularnija vrsta web dizajna koja je savršena za tvrtke koje žele pružiti jednostavnu i sažetu online prisutnost. To je učinkovit način za predstavljanje vaših usluga, proizvoda ili poslovanja na najučinkovitiji mogući način; s cijelom web stranicom sadržanom u jednom prozoru koji se može pomicati.

Općenito govoreći, web-mjesto s jednom stranicom sastoji se od svih potrebnih elemenata koji se nalaze na tradicionalnom web-mjestu - poput teksta, slika, podataka za kontakt, navigacijskih veza - ali sve je prikazano u jednom prozoru koji se pomiče prema dolje poput slajda prezentacije. To posjetiteljima omogućuje lak pristup svim informacijama koje traže bez potrebe da klikaju po ostalim stranicama. Idealno za mlade firme i obrtnike.

Zašto jednostavna web stranica?

Kao vlasnik tvrtke, možda se pitate zašto vam je potrebna web stranica. Jednostavna web stranica može koristiti vašem poslovanju na mnogo načina i olakšati vam povezivanje s klijentima.

Web stranica s jednom stranicom savršeno je rješenje za mala poduzeća koja trebaju prisutnost na mreži, ali nemaju resurse za ulaganje u više web stranica i sadržaja. Također je izvrstan izbor ako svoju tvrtku želite brzo postaviti na mrežu bez trošenja previše novca.

Jednostrane web stranice su jednostavne, lake za korištenje i pružaju posjetiteljima sve potrebne informacije na jednoj stranici. Mogu uključivati podatke za kontakt, opise proizvoda, fotografije ili videozapise proizvoda ili usluga koje nudi vaša tvrtka, kao i sve druge relevantne informacije o vašoj tvrtki.

Što je sve uključeno u izradu jednostavnih web stranica?

IZRADA STRANICE  - izrada responzivnih stranica prilagodljivih svim ekranima
HOSTING - hosting od 3 giga prostora za stranicu i email račune
EMAIL RAČUNI - otvaramo email adrese sa imenom domene
.HR DOMENE - za vas i u vaše ime registriramo hr domenu po vašem izboru
OPTIMIZACIJA SLIKA - slike se optimizraju tako da se najbolje prilagode ekranima
ONSITE SEO - meta opisi, optimizacija za tražilice, prijava stranice na google
GOOGLE BUSSINESS - za vas kreiramo i google bussiness račun
INDEKSIRANJE - stranica se šalje na Google Search Konzolu radi bolje pozicije
UBRZAVANJE - stranice su ubrzane i nalaze se na litespeed serverima
DRUŠTVENE MREŽE - stranica se lako pošalje na facebook, tweeter ili linkedin
LICENCE - sve licence modula i plugina su u cijeni bez ograničenja
SLIDERI - interaktivni slideri sadržaja ili slika sa raznim efektima
KONTAKT FORMA - implementacija  forme radi bržeg kontakta sa klijentima
ANIMACIJE - možemo staviti animirane elemente i objekte
GDPR KOLAČIĆI - popup za prihvat kolačića i analitike
ODRŽAVANJE - tjedni backup, mjesečno ažuriranje
PODRŠKA - podrška putem emaila, probleme riješavamo brzo
POLICA PRIVATNOSTI - forma je usklađena sa EU pravilima o zaštiti podataka

Kako ćemo početi raditi?

Ako već imate ideje, skice ili primjere stranica koje vam se dopadaju samo mi ih pošaljite. Bitno je da mi pošaljete sve materijale koji budu prisutni na stranici, od slika, tekstova, kontakt podataka, boja, logotipa...

Kada je stranica gotova vi dobivate link da je pogledate, ako treba naprave se izmjene i spremna je za upload na server. Nakon uploadanja na server, stranica se testira još jednom. Podese se kontakt forme, stranica se pošalje na google indeksiranje, postavi se zaštita od hakera, kreiraju se email računi, aktivira se analitika posjećenosti...

Stranica je gotova i što sada?

Upravo ste dobili svoj digitalni identitet s kojom možete brzo i lako biti u kontaktu sa klijentima. Prezentirajte svoju stranicu na družtvenim mrežama, stavite link na postjetnice ili ukrasite naljepnicom automobil vašim novim linkom do web stranice. Mi ćemo se brinuti da su stranice stalno online, te ažurirane na zadnje verzije modula i plugina koji su se koristili tokom izrade.

Trebam neku promjenu...

Ako vidite neku grešku ili tipfeler, samo mi pošaljite email i bude uskoro ispravljeno. Mjesečno do 1h rada/ažuriranja na stranici je u cijeni.

Trebam neku dodatnu mogućnost ili funkciju...

Nakon dogovora o dodatnom radu, te kad se definiraju što se bude radilo šaljemo ponudu. Dodatne stvari se naplaćuju po satu ili fiksno prema dogovoru. Cijena dodatnog (efikasnog!) rada je 25€ (188.36kn) po satu.

Prošla je godina dana, što sada?

Ako nema nekih većih izmjena ili dorada, hosting iduće godine se naplaćuje od 80€ (602.76kn) godišnje.

Javite se bez obaveza!

Pošaljite mi poruku sa čim više podataka o web stranici koju želite i uskoro vam se povratno javim.

crosscheckmark-circle