Održavanje web stranica

Što nakon izrade web stranica?

Održavanje web stranice Vam omogućava da se Vi posvetite Vašem poslovanju, a rad i održavanje web stranice prepustite meni. Ako se web stranica zapusti onda gubi na važnosti i moguće je da prestane raditi. 
Investirali ste u njenu izradu, nemojte je zapustiti!
Vrlo rado ću umjesto vas ažurirati dodatke, dodavati sadržaj, provjeravati i dodavati SEO funkcionalnosti, napraviti neke promjene u dizajnu, provjeriti i dodati sigurnosne zakrpe. Tehnologa i web se mijenja iz dana u dan i zato je potrebno držati korak sa svim stvarima.

Koliko košta održavanje?

Postoje dva paketa održavanja web stranica, Vi odaberite koji Vama najbolje odgovara. Dodatni radovi na webu su 150kn/sat.

Koliko košta hosting?

Hosting je od 400kn godišnje, 2 giga prostora na SSD diskovima, email adrese, SSL certifikat. A ako uzmete paket održavanja hosting je u cijeni (do 400kn).

OSNOVNO

200 kn/mj.
Ažuriranje WordPress-a
Mjesečno ažuriranje pluginova
Licencirani i premium pluginovi
SSL Certifikat
Cashing web stranica
Optimizacija slika
do 2 sata besplatne podrške

PREMIUM

400 kn/mj.
Sve iz osnovnog paketa
Tjedno ažuriranje pluginova
Tjedni backup web stranice
Sigurnosni nadzor stranice
Uptime nadzor
Link monitor
Što su pluginovi/dodaci?
Pluginovi su dodatni moduli koji čine Vašu web stranicu kompletnom. Jedan od modula vodi računa da su sve slike koje se stave na stranicu optimizirane, drugi modul vodi računa o slanju emaila, treći se modul brine da svaka stranica ima popunjene SEO tagove...  
Svi moduli koji se koriste na Vašim stranicama su licencirani ili se koriste besplatne limitirane verzije. Ovisi prema potrebi.
Dva sata besplatne podrške mjesečno?
To je vrijeme koje je dodatno utrošeno na radove, dodavanje sadržaja, manje promjene u dizajnu. Ažuriranje i održavanje samog weba i hostinga je pokriveno paketima.
Ako ne trebam paket održavanja?
Dodatni radovi na web stranici naplatit će se po cijeni od 150kn po satu rada.
O nama
Želite li web na koji ćete biti ponosni (a konkurencija zavidna)? Javite se bez obaveze, opišite nam vaše poslovanje, pošaljite nam materijale, a sve ostalo prepustite nama u ruke. 
WebBox, obrt za računalne usluge
vl: Davor Mlinarić
Savska Ves, Josipa Bajkovca 26
40000 Čakovec