Elekom servis je ovlašteni servis Grupe SEB za male kućanske aparate (Rowenta, Krups, Tefal, Moulinex, WMF, i dr.) koji posluje od 1993. godine. Ukoliko tražite pouzdan servis, ne tražite dalje, slobodno nas kontaktirajte i saznajte kako Vam možemo pomoći u rješavanju problema sa neispravnim uređajem!

Photo booth je savršeno rješenje za sve koji žele da naprave nezaboravne fotografije sa svojim prijateljima, ljubavnim partnerima, obitelji ili kolegama s posla. Fotke u photo boothu budu isprintane odmah, a Vama je zagarantirano instant zadovoljstvo.

Regionalna HR Konferencija namijenjena je svim osobama koje se bave ljudskim resursima, ali i svima onima koji žele poboljšati rad svog tima i svoje organizacije radom sa svojim zaposlenicima.

Udruga je osnovana u cilju promoviranja kulturne dobrobiti, dobročinstvom i humanitarnim djelovanjem, te radi promicanja, razvitka i unapređenja kvalitete života siromašnih, bolesnih ili ugroženih obitelji ili pojedinaca.

Blanboz je start-up tvrtka u rastu, posvećena pružanju tehničke savjetodavne (TA) podrške u poljima obnovljive energije, posebno za BESS i solarne PV projekte.

Udruga okuplja vinare s područja Bjelovarsko-bilogorske županije, Grada Zagreba, Karlovačke županije, Koprivničko-križevačke županije, Krapinsko-zagorske županije, Međimurske županije, Sisačko-moslavačke županije, Varaždinske županije i Zagrebačke županije.

Ako ste vlasnik restorana, jedan od najboljih načina da dođete do novih kupaca je izrada web stranice. Web stranica omogućit će potencijalnim kupcima da saznaju više o vašem poslovanju, uključujući jelovnik i radno vrijeme. Osim toga, web stranica vam može pomoći da izgradite online sljedbenike i povežete se s kupcima koji možda ne žive u blizini vašeg restorana.

Web stranica će vašem restoranu dati profesionalan izgled i olakšati kupcima pronalaženje informacija poput jelovnika, radnog vremena i lokacije. Također možete koristiti svoju web stranicu za izgradnju odnosa s kupcima dijeljenjem vijesti i posebnih ponuda.

Kompletni redizajn webshopa za prodaju gaming opreme i igrica za konzole. Webshop ima preko 6000 proizvoda u više od 15 kategorija. Cij redizajna je pojednostaviti korisničko iskustvo, lakše snalaženje kupaca, automatizirati i pojednostaviti ažuriranje proizvoda. Struktura stranice se osvježila, a dizajn moderniziral.

Kao zaljubljenici u prirodu (posebno u planine), i putovanja općenito, odlučili smo svoje iskustvo organiziranja putovanja, kao i svoje viđenje dobrog i zanimljivog izleta, ponuditi svima koji žele upravo tako iskoristiti svoje slobodno vrijeme, dakle svima onima koji mogu, i spremni su, odvojiti dan, ponekad i dva I više, za izlet u prirodu.

cross