WebBox Logo

Pregled nekih od radova

Nastojimo da svaka web stranica ispunjava klijentove ciljeve i potrebe te jedinstvenost i stil brenda. U nastavku pogledajte radove te se uvjerite u kvalitetu usluga.
strategija
WEBDESIGN
BRANDIRANJE

Vina Bregovite Hrvatske

Nova stranica

Izrada web stranica udruge Bregovita Hrvatska koja okuplja vinare s područja Bjelovarsko-bilogorske županije, Grada Zagreba, Karlovačke županije, Koprivničko-križevačke županije, Krapinsko-zagorske županije, Međimurske županije, Sisačko-moslavačke županije, Varaždinske županije i Zagrebačke županije.
strategija
WEBDESIGN
BRANDIRANJE

Restoran Burger

Demo stranica

Web stranica omogućit će potencijalnim kupcima da saznaju više o vašem poslovanju, uključujući jelovnik i radno vrijeme. Osim toga, web stranica vam može pomoći da izgradite online sljedbenike i povežete se s kupcima koji možda ne žive u blizini vašeg restorana.
strategija
WEBDESIGN
BRANDIRANJE

Gaming Shop Vranovic

Redizajn webshopa

Kompletni redizajn webshopa za prodaju gaming opreme i igrica za konzole. Webshop ima preko 6000 proizvoda u više od 15 kategorija. Cij redizajna je pojednostaviti korisničko iskustvo, lakše snalaženje kupaca, automatizirati i pojednostaviti ažuriranje proizvoda. Struktura stranice se osvježila, a dizajn moderniziral.
strategija
WEBDESIGN
BRANDIRANJE

Highlander Travel

Izrada webstranice

Kao zaljubljenici u prirodu (posebno u planine), i putovanja općenito, odlučili smo svoje iskustvo organiziranja putovanja, kao i svoje viđenje dobrog i zanimljivog izleta, ponuditi svima koji žele upravo tako iskoristiti svoje slobodno vrijeme, dakle svima onima koji mogu, i spremni su, odvojiti dan, ponekad i dva I više, za izlet u prirodu.
strategija
WEBDESIGN
BRANDIRANJE

Dubrovnik Boat Club

Izrada webstranice

At DBC, we take pride in catering to our customers with the best. Offering consultation and guidance, we craft boat itineraries to your liking and provide you with variation of services on the Adriatic Sea. Having turned our passion for the sea into a profession, we aim to deliver high-quality Dubrovnik cruises, ensuring an exceptional venture.
strategija
WEBDESIGN
BRANDIRANJE

Masiv Club

Izrada webstranice

Masiv Club je tvrtka koju čini spoj dugogodišnjeg iskustva i stručnih djelatnika. Osnovna djelatnost je proizvodnja namještaja po mjeri od masiva, iverice ili medijapana, te opremanje poslovnih, hotelskih i sličnih prostora.
strategija
WEBDESIGN
BRANDIRANJE

Dom Sistemi d.o.o.

Webshop - katalog

Glavna djelatnost firme Dom sistemi je prodaja građevinskog materijala i građevinske opreme renomiranih proizvođača. Nalazimo se na lokaciji Zagrebačka ulica 78 (prema trgovačkom centru Supernova) u Zadru, gdje na jednome mjestu možete razgledati i naručiti građevinski materijal iz naše ponude. Osim prodaje građevinskog materijala, Dom sistemi d.o.o. vam nudi preporuke za ovlaštene fasadere, žbukere i piture sa jamstvom na izvedene radove. Također, nudimo i izračun specifikacija troškova za fasade.
strategija
WEBDESIGN
BRANDIRANJE

Izrada web stranice

Moderan Kvadrat d.o.o.

Moderan kvadrat mlada je i perspektivna tvrtka čija je osnovna djelatnost projektiranje,nadzor i izvođenje svih vrsta građevinskih radova. Provodimo projektantski, stručni i investicijski nadzor nad izgradnjom građevinskih objekata, a u poslovno-tehničkoj suradnji s našim suradnicima za elektrotehničke i strojarske radove, nudimo i kompletnu uslugu nadzora.
strategija
WEBDESIGN
BRANDIRANJE

Toskani Hrvatska

Izrada web trgovine

TOSKANI MED je vodeći svjetski laboratorij na području dermatologije, estetike i medicinske kozmetike iz Barcelone s preko 30 godina iskustva. Pruža cjelovita rješenja za sve vrste estetskih i dermatoloških problema sa kožom.
strategija
WEBDESIGN
BRANDIRANJE

Brahma Kumaris

Izrada web stranice

Centar za duhovni razvoj Brahma Kumaris dio je mreže BK Svjetskog duhovnog univerziteta te omogućuje ljudima svih religija i područja života istražiti duhovnost i naučiti umijeće meditacije te tako razviti unutarnji mir, jasnoću misli i osobno blagostanje.
strategija
WEBDESIGN
BRANDIRANJE

ŠAF Čakovec

Izrada web stranice

Škola animiranog filma – ŠAF jedan je od najstarijih hrvatskih dječjih kinoklubova (osnovan 1975. godine) koji okuplja djecu i mlade s ciljem kreativnog provođenja slobodnog vremena u izradi animiranih filmova.
strategija
WEBDESIGN
BRANDIRANJE

maripa studio.

Izrada web stranice

MARIPA je nezavisna kreativna produkcija iz Zagreba. Kreiramo različite vrste sadržaja – od odnosa s javnošću, digitalnih komunikacija, contenta, digitalnih kreativnih rješenja, performance marketinga do izrade web stranica i aplikacija.
maripa.hr
maripa.hrmaripa.hr
maripa.hrmaripa.hrmaripa.hr
cross