Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela ove stranice te svih njezinih dijelova i podsiteova obrta WebBox smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove platforme te prihvaćaju koristiti sadržaj ove platforme isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

Obrt WebBox polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela platforme, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava.

Pravo na izmjene sadržaja, usluga i cijena usluga

Obrt WebBox zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Također zadržava pravo izmjene cijena pojedinih ili svih usluga.

Linkovi na druge web stranice

Obrt WebBox platforma sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje ove stranice koristite na vlastitu odgovornost i Obrt WebBox se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van ovih stranica isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Obrt WebBox ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Obveze korisnika

Korisnicima ovih stranica strogo je zabranjeno:

  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
  • objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
  • manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga ovih stranica
  • objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
  • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
  • svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na ovoj platformi ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika platforme. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi Obrta WebBox, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

Izmjene uvjeta korištenja

Obrt WebBox zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

cross