Nabavite dizajn koji pomaže rastu vašeg poslovanja.

Pomažem malim i srednjim tvrtkama i startupima iz različitih industrija pokrenuti moderne responzivne web stranice koje su savršeno prilagođene njihovom brendu i zahtjevima i pretvaraju posjetitelje u uvjerene kupce.
JAVITE SE

Koje ciljeve možete postići kvalitetnim dizajnom?

Istaknite se od konkurencije profesionalnim izgledom novih web stranica
Umnožite korisnike ili posjetitelje stranice i povećajte doseg vašeg poslovanja
Poboljšajte korisničko iskustvo
Lakše se pronađite putem tražilica
Povećajte stope konverzije
Izgradite dugoročne odnose s kupcima

Često postavljena pitanja

Koliko traje izrada webstranice?

Izrada traje od 14 - 30 dana ovisno o veličini projekta. Jednostavnije stranice mogu biti gotove unutar jednog tjedna, a izrada web trgovina traje više od mjesec dana.

Koliko košta izrada web stranice?

Cijene su individualne, ovise o više faktora tako da za svaki projekt posebno definiram cijenu prema strukturi same stranice. Javite mi se sa željama, primjerima stranica koje vam se dopadaju te budžetom koji ste planirali investirati i sigurno ćemo kliknuti.

SEO optimizacija

Sve stranice su optimizirane za pretraživače i tražilice. Na vama je da mi dostavite kvalitetan sadržaj i tekstove. Kreiram vam google bussiness račun, stranice se prijavljuju na google search page, moguća je implementacija i google analitike.

Hosting i domena

Ako nemate domenu i hosting onda vam i tu mogu pomoći. Ako ste firma, obrt ili udruga onda imate pravo na besplatnu .hr domenu, a ostale domene su naplatne i već od 12€ godišnje. Hosting je 200€ godišnje i u cijeni je 5giga prostora na litespeed serveru, održavanje i ažuriranje stranica do 1h mjesećno.

Besplatni templati i teme?

Ne koristim gotove template ili teme, stranice radim ručno prema vašim smjernicama i brendu. Svaka sekcija, tekst ili link su ručno dodani i optimizirani za sve veličine ekrana. Ako imate gotov dizajn u Figmi ili na papiru, ja to mogu pretvoriti u interaktivnu web stranicu. Ili meni prepustite kompletan dizajn.

Web stranica radi na mobitelu?

Naravno. Točka.

Web je gotov. Što sada dalje?

Web stranicu treba održavati i dopunjavati sa sadržajem. Treba je ažurirati, provjeravati da li radi kako spada. Prvih 2 mjeseca nakon izrade je testni period kada se popravljaju zaostali bugovi i to je u cijeni. Nakon toga ako se odlučite da se i dalje brinem o stranicama, možemo dogovoriti pretplatu održavanja, ažuriranja te unosa pripremljenih podataka.

Održavanje web stranica

Sigurnost - web stranice su česta meta raznih hakera koji žele ubaciti svoj kod. VIše od 80% hakiranih stranica nije bilo održavano.
Stabilnost - Stranice koje nisu održavane često postanu spore i nerijetko se ruše. Barem jednom mjesečno bi trebalo provjeriti sustav.
Redovitim održavanjem i zaštitom možete spriječiti greške i rušenja stranica. Automobil održavate redovito, zar ne?
Svakodnevno tehonologija napreduje velikom brzinom, takvom brzinom se razvijaju i moduli koje je potrebno ažurirati.
Održavanje web stranice Vam omogućava da se Vi posvetite Vašem poslovanju, a rad i održavanje web stranice prepustite meni.
Tehnologa i web se mijenja iz dana u dan i zato je potrebno držati korak sa svim stvarima.
crosscheckmark-circle